De stam der Europeanen en de macht van de ondernemende Brugwachter. Wat heb ik als ondernemer aan Europa?

De nasleep van het einde van de Tweede Wereldoorlog is de geboorte geweest van een nieuwe stam op aarde, de Europeanen. De eerste generatie Europeanen werd gevormd door de stamhoofden van diverse kleine stammen met als belangrijkste dagelijkse bezigheid het versterken van de gezamenlijke positie en een weerwoord bieden aan de grote machtige stammen aan andere einde van de horizon.

De huidige generatie der Europeanen heeft als doel de macht uit te breiden en op gelijke hoogte te komen met andere grootmachten. Er is een behoorlijke weerstand in een deel van het Noorden. Onder de afstammelingen van het vroegere koninkrijk der Batavieren is een tekort aan onvoorwaardelijk respect voor de hiërarchie van de Europeanen.  De geschiedenis leert echter dat voor dit koninkrijk de ondernemende hang naar rijkdom het uiteindelijk altijd wint.

Het koninkrijk der stam van Batavieren

Ik ben een ondernemende afstammeling meer . . .

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>